Khazanah ilmu memancing kita


Kepada teman pemancing semua hantaran cerita2 pendek trip memancing anda, info pengunaan alat2 penangkapan ikan seperti bubu,bintur,rambat dan sebagainya adalah dialu2kan bersama gambar sipenangkapnya kepada editor.Sama2 lah kita akan mendapat menafaatnya jua dengan memperkenalkannya kepada generasi baru. Email: bruneifishing@gmail.com


Album Bruneifishing.

Sunday, 6 January 2008

Bedukang port view



Name : dora
Location : Yayasan Portview and Serasa Beach
Time : 11:37pm
Catch : Bedukang, ikan buntal
Bait : Udang Hidup

Story:
Ani masuk yg ke 3 dpt ikan bedukang, tapi ani yang paling basar yg ku dpt..bedukang.. bedukang lah janji lauk haha
and dpt blow fish, mula2 ingat kan fish ball rupannya ikan buntal hahaha..

3 comments:

Anonymous said...

dora ni jojo kh? btw, dari ekornya tu bkn bedukang tu dora. sembilang tu. ikan bagus dah tu. lain kali tanyakan c min(chong). ia penghulu sana tu. wahaha... jangan mrh min(chong).

pinkie said...

dora nih kaka nya jojo adik.. ye wah bukannya bedukang kah tuh? awu selalu tuh ku terliat si min rah damuan pi jrg d port view..
inda jua ku berani kan makan, pi ku sedakah kan rah urg pilipin saja, reziki nya tah toh hehe

sipengail lauk damit tapi pelurihan said...

Kalau di liat dari 'bottom view'lauk atu bukan bedukang tapi sembilang tu...luruskan tia "Sembilang port view"