Khazanah ilmu memancing kita


Kepada teman pemancing semua hantaran cerita2 pendek trip memancing anda, info pengunaan alat2 penangkapan ikan seperti bubu,bintur,rambat dan sebagainya adalah dialu2kan bersama gambar sipenangkapnya kepada editor.Sama2 lah kita akan mendapat menafaatnya jua dengan memperkenalkannya kepada generasi baru. Email: bruneifishing@gmail.com


Album Bruneifishing.

Friday 4 May 2007

Pameran Memancing & Aktiviti Luar 2007

Dua hari yang lepas ketika saya melawat salah sebuah kedai buku di Bandar Seri begawan saya tertarik dengan salah satu halaman muka depan buku pancing yang dijual. Ianya mengenai dengan pameran Memancing dan aktiviti luar 2007 yang akan dijalankan bulan MEI ini di negara jiran kita Malaysia bertempat diHall 3,Mid Valley Exhibition Centre, Kuala Lumpur. Bagi kawan2 kaki pancing yang berhasrat melancong ke Kuala Lumpur anda boleh berpeluang menyaksikannya dan jangan lupa mengirim gambar2 serta informasi ke BruneiFishing.com.

B.Fishing: Gambar diatas adalah gambar yang dipetik dari muka halaman depan majalah PANCING (buletin Sukan Mengail Profesional terbitan Life Publisher)

1 comment:

Anonymous said...

Adalah dikesali bahawa pameran ini ditiadakan atas sebab2 tertentu...