Khazanah ilmu memancing kita


Kepada teman pemancing semua hantaran cerita2 pendek trip memancing anda, info pengunaan alat2 penangkapan ikan seperti bubu,bintur,rambat dan sebagainya adalah dialu2kan bersama gambar sipenangkapnya kepada editor.Sama2 lah kita akan mendapat menafaatnya jua dengan memperkenalkannya kepada generasi baru. Email: bruneifishing@gmail.com


Album Bruneifishing.

Sunday, 4 August 2013

Ungah sungai Dua





Wee & Mom again!
Tangkapan : Ungah 500g -1kg+
Location : Mangrove Jack Paradise Kg Sg Dua
Masa : 7.30am

6 comments:

wasin labang said...

Hi... can i join you there at sg dua.. pls whatsapp me 8768531

wasin labang said...

Hi i am wasin labang, can i join you there fishing at sg dua, whatsapp me 8768531

wasin labang said...

Can i join you there fishing at sg dua , pls! My whatsapp is 8768531

wasin labang said...

yoo. bro boleh saya ikut you orang pancing kat sungai dua... cos last time saya survey kat sungai teraban. Sungai dua tu susah mau cari

wasin labang said...

Hi, my number is 8768531 boleh whatsapp saya mana tempat sungai dua ni. saya sudah ke sungai teraban tetapi tak ada tempat nama sungai dua

wasin labang said...

yoo. bro boleh saya ikut you orang pancing kat sungai dua... cos last time saya survey kat sungai teraban. Sungai dua tu susah mau cari